Blogroll

Share |

Kloppend hart van de bodyfashion branche

Sunday, 31 July 2011

Op de maandagen in het inkoopseizoen is het 'open huis' in het Bodyfashion Center en zijn alle showrooms van de leveranciers en agenten op de eerste etage geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. In de overige maanden zijn de showrooms de eerste maandag van de maand geopend, behoudens feestdagen. U kunt de agenda raadplegen voor de exacte openingsdata. Wilt u op andere werkdagen komen dan graag van te voren een afspraak maken met de betreffende showroomhouder. Ook op de tweede etage treft u nog eens 21 showrooms aan. Voor u als detaillist biedt dit de mogelijkheid om uw afspraken met verschillende leveranciers te combineren.
Het Bodyfashion Center is het centrale inkoop-, oriëntatie- en handelscentrum voor lingerie, foundation, ondermode, nachtmode, homewear, bad- en strandmode evenals beenmode. Het Bodyfashion Center is toegankelijk voor de branche en de pers; het is niet toegankelijk voor particulieren.
Ook worden er regelmatig Bodyfashion cursussen en opleidingen gegeven. Kijk hiervoor onder de link: cursus aanbod.
Daarnaast vindt twee maal per jaar, in februari en in augustus, de Bodyfashion Tradefair plaats. Tijdens deze inkoopbeurs zijn ruim 400 merken in het Center vertegenwoordigd. Ook branchegerelateerde deelnemers met betrekking tot trends, winkelinrichting en cadeauverpakkingen geven hier acte de presence. Daarmee is het Bodyfashion Center het belangrijkste ontmoetingspunt voor de bodyfashion branche in Nederland.

Bij uw bezoek kunt u gratis parkeren in de parkeergarage aan de voorzijde van het Bodyfashion Center.

Klik voor de merken in het Bodyfashion Center op Merken. Meer informatie over beursdata en themadagen kunt u lezen op de Bodyfashion Center Agenda.

No comments:

Post a Comment

Follow by Email

 

Followers

Most Reading